Ruud

Klets hier over de kandidaten die mee doen
Plaats reactie
Natasja
Site Admin
Berichten: 18
Lid geworden op: 06-01-2014 20:24

Ruud

Bericht door Natasja » 06-01-2014 21:20

Klets hier over Ruud

Ruud zit onder de tatoeages en werkt sinds vier jaar als verkoper bij een telecombedrijf waarbij zijn vlotte babbel hem goed van pas komt. Ruud verkoopt naar eigen zeggen ''Een bril aan een blinde''. Ook heeft hij een aantal jaar gewerkt als hovenier en als sloper. Hij vind zijn lichaam zo'n beetje het belangrijkste in zijn leven. Om zijn body te onderhouden sport hij 4 tot 5 keer per week.

Ruud staat graag in het middelpunt van de belangstelling en wil zich graag opwerpen als leider in Utopia. Hij onderschat de deelname aan Utopia zeker niet en denkt dat het heel erg zwaar gaat worden. Hij ziet het dan ook vooral als een persoonlijke test, maar omdat hij conditioneel in topvorm is denkt hij het makkelijk te redden.

Hij kan niet zonder eten en eet het liefst de hele dag door. Anders word hij erg chagrijnig. Verder nemen vrouwen in de belevingswereld van Ruud een erg belangrijke plaats in. Utopia is voor hem vooral een fysieke uitdaging. Het liefst wil hij helemaal kapot gaan en zichzelf opnieuw uitvinden.

Plaats reactie