Lindy Vermeer

Klets hier over de kandidaten die mee doen
Plaats reactie
Natasja
Site Admin
Berichten: 18
Lid geworden op: 06-01-2014 20:24

Lindy Vermeer

Bericht door Natasja » 06-01-2014 21:13

Klets hier over Lindy

Lindy is een aantrekkelijke 23-jarige jongedame uit de Gelderse vallei. Ze heeft een opleiding tot paraveterinair genoten. Dit betekent dat ze veel kennis heeft van dieren en bevoegd is om te assisteren bij operaties op dieren of bij bevallingen van koeien of schapen. Lindy zal zich zeker opwerpen tot dierenverzorger.

Als dochter van een bouwvakker heeft ze ook nog eens de nodige technische kennis. ze kan lassen, metselen, pijpfittingen maken en elektriciteitsdraden aanleggen. Haar vader heeft het haar allemaal uitgelegd en dat soort werk gaat ze ook in Utopia doen.

Lindy wil meedoen, omdat ze op een kruispunt in haar leven staat. ze wil laten zien dat ze meer kan dan mensen denken. Ook voor zichzelf. Ze eist een belangrijke rol in de groep. Misschien geen leider, maar zeker geen volger. Ze geeft te kennen dat ze geen enkel probleem heeft met mensen manipuleren om haar doel te bereiken. Ze lijkt hier heel handig in, vooral mannen zullen snel voor haar charmes vallen en wellicht als was in haar handen zijn.

In Utopia gaat Lindy zich in eerste instantie met liefde ontfermen over de dieren en zal ze zich met de opbouw van de loods bemoeien. Haar technische vaardigheden maken haar een waardevolle inwoner van Utopia.

Plaats reactie